Onderwijs

De Boog biedt kinderen een warme en veilige leeromgeving.  Met deskundige, maar vooral ook enthousiaste en betrokken leerkrachten. Leerkrachten spreken kinderen aan op hun talenten, niet op hun falen. Om op deze manier eruit te halen wat erin zit.

We hechten veel waarde aan orde, discipline en wederzijds respect. Zo houden we de omgeving waar binnen geleerd en opgevoed wordt op onze school veilig en prettig.

Iedereen is welkom! We zijn een openbare basisschool. Dat betekent dat de school open staat voor iedereen. De Boog wil een gastvrije basisschool zijn, veiligheid bieden en zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Ons team in schooljaar 2017-2018

In het schooljaar 2017-2018 bestaat ons schoolteam uit de volgende personeelsleden met de volgende functies/taken:

 lees meer

Onderwijsinspectie

Onderwijsinspectie

Op dinsdag 28 juni heeft de inspectie onze school bezocht. De eindconclusie van de inspecteur is dat de school het basisarrangement behoudt.

 lees meer

Schoolfonds

Visie van de school

De Boog heeft de volgende visie!

 lees meer

Dagarrangement

Dagarrangement

Kinderen krijgen bovenop het wettelijk verplicht aantal lesuren, nog eens 6 uur langer leertijd aangeboden op De Boog. Daarbij gaan we ervan uit dat kinderen niet alleen leren in een reken- of taalles, maar ook in andere situaties tijdens het begeleid buitenspelen of tijdens creatieve of sportieve activiteiten.

 lees meer

"Lekker Fit" School

Lekker Fit! Zo ziet iedere ouder zijn kind graag. Helaas is dat voor veel van onze , en alle Rotterdamse leerlingen, niet vanzelfsprekend. Daarom doen wij mee aan het programma "Lekker Fit" van de gemeente Rotterdam.

 lees meer

Update: Jan 30, 2017