Voorleeswedstrijd regio Rotterdam-Noord

Woensdag 8 februari mocht Yousra uit groep 7 meedoen namens de Boog Schiemond aan de voorleeswedstrijd.

Er waren 3 juryleden. Ze letten op stemgebruik, gebaren en stemmetjes. Deze laatste 2 had Yousra niet eerder geoefend. Ze heeft dus moeten improviseren.

Er deden 12 leerlingen van verschillende scholen mee, waarvan Yousra is gekozen als beste. Zij mag 8 maart onze school en Regio Noord vertegenwoordigen in de Centrale Bibliotheek waar wordt gestreden voor de titel "beste Rotterdamse voorlezer". Wij hopen natuurlijk dat zij ook deze titel weet te behalen en misschien nog wel verder weet te komen in deze wedstrijd.

Wij van De Boog zijn ontzettend trots op wat zij nu al heeft weten te behalen en wensen haar nu al heel veel succes!

Update: Feb 12, 2017 door Anke van Dorsten