Nieuws

Schoolkamp 2017-2018

Op de website van obs de Boog Bospolder worden foto's weergegeven van het huidige schoolkamp van de groepen 8 van obs de Boog en obs de Boog Bospolder.

De leerlingen van de groepen 8 van obs de Boog en van obs de Boog Bospolder verblijven van 2 juli tot en met 6 juli in groepsaccommodatie Rowaldhoeve te Herpen.

 

 lees meer

Nieuwsbrieven

Hier vindt u het overzicht van de nieuwsbrieven van de afgelopen 12 maanden en het Nieuwsarchief

 lees meer

12 December obs De Boog gesloten

Dinsdag 5 december is officieel bekend gemaakt dat er op dinsdag 12 december een landelijke staking wordt georganiseerd. De staking heeft wederom als doel om de politiek duidelijk te maken dat het beroep van leraar aantrekkelijker moet worden. PO in Actie heeft tot de staking opgeroepen en heeft een tweetal eisen neergelegd: een eerlijker salaris en verlaging van de werkdruk. 

 lees meer

Voorleeswedstrijd regio Rotterdam-Noord

Nao in groep 1/2 Geel

Nao in groep 1/2 Geel
Op dinsdagochtend 24 oktober vond de eerste kennismaking plaats tussen robot Nao en de leerlingen van groep 1/2 Geel.

 lees meer

Tennistoernooi

Werkweek groep 8 2017

Werkweek groep 8 2017

Van 6 februari t/m 10 februari gaan onze groepen 8 op werkweek. Alle meesters en juffen wensen jullie heel veel plezier. Iedere dag kunnen ouders, broers en zussen hier bekijken welke avonturen er beleefd zijn.

 lees meer

Schoolsportvereniging Schiemond nieuws

Schoolsportvereniging Schiemond nieuws

Wat is de schoolsportvereniging?

De schoolsportvereniging is een verzamelnaam voor de verenigingen die bij ons in de gymzaal de trainingen verzorgen. De schoolsportvereniging heeft een wijkfunctie en is voor iedereen toegankelijk.  Dit jaar zijn er 4 verenigingen aangesloten bij de schoolsportvereniging dit zijn voetbalvereniging FC Maense, dansschool Got2Groove, judovereniging Budosport John van Eerdenburg en basketbalvereniging Divine. De kinderen kunnen bij iedere sport een proefles volgen en als ze het leuk vinden lid worden van één van de verenigingen.

 lees meer

Sporttoernooien

Sporttoernooien

Onze school doet mee aan alle toernooien die door Sport en Recreatie in Delfshaven worden georganiseerd. Wij vinden deelname belangrijker dan winnen en kiezen ervoor om kinderen mee te nemen die zich sportief en respectvol gedragen in de gymles, in de klas en op het schoolplein.

 lees meer

Schoolkalender schooljaar 2017-2018

De schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018 met praktische informatie. De kalender zal in de week van de kennismakingsgesprekken worden uitgedeeld aan de ouders.

 lees meer

Update: Jan 30, 2017